RETOUR?

Wanneer u na ontvangst van uw bestelling besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. De producten hoeven niet binnen 14 dagen bij ons weer terug te zijn, maar u moet dit ons wel binnen de genoemde termijn laten weten. Vervolgens heeft u weer 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Deze Europese wetgeving is herzien in juni 2014, en u dient hiervoor het herroepingsformulier in te vullen en mee te sturen met de retourzending. Dit formulier vindt u via onderstaande link. Graag ontvangen wij het compleet ingevulde herroepingsformulier samen met de retourzending.
Uiteraard moeten de producten ongeschonden zijn wanneer u deze retourneert. De kosten voor de retourverzending komen voor uw rekening, tenzij sprake is van een misverstand welke te wijten is aan HME Health. Zie het herroepingsformulier voor meer informatie omtrent retourzendingen.
Om misverstanden te voorkomen, hebben we het liefst dat u ons telefonisch laat weten dat u uw bestelling retourneert. Zodra uw pakket bij ons binnen is, ontvangt u binnen 10 werkdagen uw geld terug.

Retourneren, nog niet verzonden bestelling.
Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met HME Health via ons algemeen nummer . Wij informeren u graag over de status van de verzending en proberen u dan zo goed mogelijk te ondersteunen.

Herroepingsformulier HME Health